Trubači Skadarlija Beograd sviraju za Vas

Trubači Skadarlija Beograd ulepšaće Vaš dan uz orkestar trubača Marka Spasića. Kompletan repertoar narodnih pesama i puni orkestar sviraće samo za Vas i Vaše društvo.

Trubači Skadarlija Beograd – orkestar Marka Spasića

Trubači koji poznaju sva veselja i prošli su mnogo sviraće i razveseliće Vaše društvo kada nas pozovete. Po dogovoru dolazimo na lice mesta i donosimo ono najbolje – pozitivnu energiju, muziku i veselje.

Kako da naručim trubače Skadarlija Beograd

Ukoliko ste u Beogradu i planirali ste da osvanete u Skadarskoj ulici, pozovite naš broj telefona i sve ćemo se dogovoriti. Moguće je da smo mi sada već u Skadarskoj ulici u Beogradu i stvorićemo se gde treba odmah nakon što nas pozovete. Evo broj telefona za Trubači Skadarlija Beograd:

Jedan poziv i trubači Skadarlija Beograd sviraće za Vas po dogovoru. Ukoliko gledate ovu stranicu telefonom, samo dodirnite broj telefona i poziv će se pokrenuti.

Trubači Marka Spasića Skadarlija Beograd

Marko Spasić i njegov orkestar žive i rade u Srbiji, Inostranstvu i celom svetu. Prate veselja, proslave, krštenja, druženja, svadbe, rođenja dece, sve vesele trenutke i dane koji se ne zaboravljaju.

Ukoliko niste imali priliku da slušate orkestar trubača uživo, znajte da je ovo nezaboravno iskustvo koje će učiniti da se osećate bolje, življe i veselije.

trubači skadarlija beograd
Trubači Skadarlija Beograd

Svirali su, sviraju i sviraće na još mnogo veselja. Sudelovali su u mnogim spotovima naših domaćih zvezda i u filmovima gde su potrebni trubači. Ostavili su mnoge dane na kaldrmi Skadarske ulice u Beogradu, ali u mnogim drugim evropskim gradovima.

Pozovite odmah trubače:

kliknite na broj ili prepišite u telefon

Hitna pomoć – Trubači Skadarlija Beograd i Marko Spasić

Dešavalo se mnogo puta da je društvo na okupu, piće je tu, raspoloženje je na pola, Skadarska ulica je tu, ali nema trubača. Neko se seti i pozove Marka Spasića i hitna pomoć u vidu trubača stiže tamo gde je potrebna.

Sviramo na svim proslovama i povodima. Dolazimo hitno i onda kada je to potrebno, sve po dogovoru. Naš orkestar i prevoz je spreman i čeka Vaš poziv.

Znamo sve pesme i poznajemo svako veselje.

Pozovite odmah!

Pozovite trubače odmah i rezervišite veselje!